List of Contributions

PCSControls/RI

Contact Details

PCSControls/RI


My Content

1 to 20 of 29 total
Posted By PCSControls/RI May 02, 2022 10:09:00 AM
Found In Egroup: Automation Control
\ view thread
EDIT: adjusted image size and fonts to be better readable -FL I was able to get this to work by doing the following: ------------------------------ PCSControls/RI ------------------------------
Posted By PCSControls/RI May 02, 2022 09:18:00 AM
Found In Egroup: Automation Control
\ view thread
I have a Panelview Plus 700, Model # 2711P-T7C4D1, that we upgraded to the most recent firmware we can find, that looks like it should work with a project created in FTView Studio Version 11. However, we are unable to get this to run a new application, we keep getting the error of incompatible firmware ...
Posted By PCSControls/RI Aug 31, 2015 12:43:00 PM
Found In Egroup: Automation Control
\ view thread
I am seeing the exact same thing with Version 26.01 also.... No help from the support side yet. ##HL38
Posted By PCSControls/RI Aug 24, 2015 04:47:00 PM
Found In Egroup: Automation Control
\ view thread
I am running Windows 10, when I attempt to start up Studio 5000 after I select a project I get the Studio 5000 Logix Designer splash screen for a few seconds then it just closes.... I've re-installed with the same results. Any clues to track this down would be great! ##HL38
Posted By PCSControls/RI Jun 18, 2015 10:01:00 AM
Found In Egroup: Automation Control
\ view thread
Update -- When I applied the 'patches' to RSViewME I had saved it and ran it from a network drive... Apparently it didn't like this from some items as I later copied the 6GB back to a local drive and re-applied the updates then was able to download to the PVP7.. ##HL40
Posted By PCSControls/RI Jun 17, 2015 04:32:00 PM
Found In Egroup: Automation Control
\ view thread
I applied the patches, I updated the firmware in the PVP7 to 8.0.10.12 (the active X parts are 8.0.12.0) but I get the same response when I try to download to the PVP7 as in original post. My FTVStudio shows as version Release 8.0.0, Patch Pack 10 Build 12. I created a 'new' minimal application ...
Posted By PCSControls/RI Jun 17, 2015 06:42:00 AM
Found In Egroup: Automation Control
\ view thread
Hmmm.. The text in RSLinx says "PanelView Plus_7" and that is the IP addx of the terminal, so I don't know what you mean by that? ##HL40
Posted By PCSControls/RI Jun 16, 2015 03:32:00 PM
Found In Egroup: Automation Control
\ view thread
Summary: Can't download from FT ME, see 2711 in Transfer Util, invalid destination I have FTalk View Studio - View Machine Edition 8.0 and after creating an application I try to download it via the transfer utility. I can see the 2711 when I look on the network to select the destination device but ...
Posted By PCSControls/RI May 30, 2015 09:50:00 AM
Found In Egroup: Automation Control
\ view thread
Summary: Display and Entry of an INTEGER with implied decimal point?? How/Possible I have a 2711R-T7T display programmed in CCW V8.0 connected to a ML1400, I can R/W values in the PLC without problem however the formatting on the display for view/entry does not seem to allow me to have an implied ...
Posted By PCSControls/RI May 12, 2015 07:29:00 AM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
Yes, That was my concern when the value is > 32767 and when the value is negative, I hadn't used the S:13, :14 regs before so will look at that. Thanks ##HL39
Posted By PCSControls/RI May 06, 2015 10:44:00 AM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
I can't create a data file of DINT or LONG on the SLC 5/05 to do the move, unlike the MLogix. ##HL39
Posted By PCSControls/RI May 04, 2015 03:09:00 PM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
Summary: FLOAT to DINT Conversion I need to convert a floating point value into a DINT to send the DINT value to a motor via Ethernet I/P. This was a simple MOV in the ML1100, Am I missing something obvious? #HL39 #SLC500 #HL39
Posted By PCSControls/RI Dec 29, 2010 02:52:00 PM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
No memory module on it, I talked with AB support, they are thinking a flaky PLC so I'm in the process of swapping it out.... ##HL39
Posted By PCSControls/RI Dec 17, 2010 11:31:00 AM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
Not sure on the firmware level, it was a new installtion in July-Sept. time frame. ##HL39
Posted By PCSControls/RI Dec 17, 2010 07:40:00 AM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
My Fault routine is setup to store the fault value so I can view it, then clear the fault, then we should continue to run. Unfortunately this happens infrequently (1-2 times per week at most) and the customer is several states away so difficult to make a change. As I understand it what I'm seeing ...
Posted By PCSControls/RI Dec 16, 2010 01:35:00 PM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
I'm not going ONLINE to clear the fault, it gets cleared in the fault rountine.If I was online it would be simple to do.... ##HL39
Posted By PCSControls/RI Dec 16, 2010 12:39:00 PM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
As I understand it the Fault rountine can clear the fault and the system shoudl keep on running... else why have the fault routine. ##HL39
Posted By PCSControls/RI Dec 16, 2010 10:39:00 AM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
I agree the fault may be cleared in the fault routine, but why are we not in RUN anymore? ##HL39
Posted By PCSControls/RI Dec 16, 2010 10:04:00 AM
Found In Egroup: Legacy
\ view thread
I've got a system with a ML1400 that occasionally will stop running. When looking at the PLC in this mode the only clue that I'm getting is that the RUN led is not on. The PLC is in REMOTE mode and is running without problem then all of the sudden it will quit responding to operator functions form the ...
Posted By PCSControls/RI Sep 10, 2010 11:51:00 AM
Found In Egroup: Drives, Motion Control and Low Voltage Products
\ view thread
That sounds like what we discussed this morning... Glad to have a second opinion to confirm the approach -- Thanks ##HL33